“Doe dat waar je passie ligt, en je hoeft geen dag in je leven meer te werken"

Herstel, groei en ontwikkeling 

Mijn coachpraktijk is medio 2015 ontstaan omdat ik het eenieder gun om zichzelf beter te leren kennen, te weten wat je wilt en vanuit puurheid en compassie met jezelf je hart te volgen, betekenisvol te zijn en je doelen te realiseren.

Met coaching schenk je bewust aandacht aan een thema dat voor jou actueel is. Ik ondersteun je hier graag bij door je o.a. de verbinding tussen denken, voelen en doen  te laten (her)ontdekken. Daar wil ik graag samen met jou mijn bijdrage aan leveren.

 

Ondersteuning in de werkomgeving

Vanuit Braam Coaching & Advies bied ik in de werkomgeving leiderschapsontwikkeling, project management- en (a.i.) marketing diensten aan.

Ik voel grote affiniteit om te werken met professionals in de zakelijke dienstverlening, life sciences, medische sector en het MKB.

Op belangrijke momenten in jouw leven

Coachpraktijk Puur Kompassie is gevestigd in Oegstgeest. Het is een plek waar je begeleiding en ontspanning kunt zoeken bij belangrijke momenten in je leven, werk en relaties. Dat kan via individuele coachsessies , een ontspannende klankschalen massage of begeleiding bij meditatie. Het bijwonen van meditatieve klankbaden en begeleide meditaties wordt op diverse locaties aangeboden .

Bij welke uitdagingen kan ik helpen

Denk hierbij aan coachvragen rond persoonlijke groei en ontwikkeling, het (her)vinden van je balans in een stressvolle of verdrietige periode, nieuwe uitdagingen die er op je pad komen en bv. vragen rond werk/privé en persoonlijke effectiviteit. 

Door het herijken van je persoonlijk kompas, zal je meer vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en succes ervaren.

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsgierig naar mijn professionele achtergrond? Neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel

Inspiratie per nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws...

Nog 1 stap te gaan: Activeer NU uw inschrijving via de email in uw mailbox