Veilig ontspannen op 1,5 meter afstand

Stap voor stap wennen we met elkaar aan een nieuwe realiteit. Een werkelijkheid waarin we bewust fysieke afstand houden (distantie) en tegelijkertijd de nabijheid van elkaar willen ervaren; Balancerend van het ene op het andere been. In deze uitdagende fase is het heerlijk en noodzakelijk om tijd te nemen voor ontspanning en herstel. De intentie en verbinding met jezelf te ervaren, en even zorgeloos in het hier & nu te zijn. De aangeboden klankschalen belevenis is zorgvuldig hierop afgestemd; Op de locatie kunnen we in samenspraak de 1,5 meter afstand bewaren.

Reserveer nu exclusief het Duo Klankbad Ligconcert

Begin juni ben je voor de klankbelevenissen in privé setting (max. 2 personen) weer van harte welkom in mijn praktijk in Oegstgeest! De plek waar je kunt ontspannen en herstellen op belangrijke momenten in jouw leven, werk of relatie(s). Het betreft een arrangement met Klankbad ligconcerten in een privé setting; Jij bepaalt tijdens de reservering of je alleen of gezellig met een vriend(in) komt. Lees hier meer over de voorzorgsmaatregelen en richtlijnen die een ontspannen belevenis mogelijk maken. 

“Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank.”

- Tao Meng -

Een heerlijke klankbelevenis

Verras je beste vriend(in) met een weldadig en ontspannend duo klankbad ligconcert. Samen genieten van de warme klanken van Oosterse klankschalen, gong en andere klankinstrumenten in de vorm van een privé arrangement (60 – 70 minuten). Het ligconcert bevat ook enkele stilte momenten, een korte gesproken meditatie en passende afsluiting.  

Wat mag je er van verwachten

De uitwerking van de klankschalen is diepgaand. Vrijwel iedereen ontspant zodra de schalen worden aangeslagen. Dit kan zich uiten in het ervaren van geluk, ’thuiskomen’ bij jezelf of van gevoelens van heelheid.

Heerlijk dobberend in het moment, geeft de ontspanning ruimte aan jouw zelfherstellende vermogen. Dit draagt bij aan je veerkracht en vitaliteit.

Agenda – Juni 2020

Het privé arrangement (max. 2 personen) wordt in de maand juni aangeboden op donderdag middag (15:00 uur), -avond (19:45) en vrijdag Voor een 2-persoons arrangement betaal je 75,- euro.

Laat je verwonderen en inspireren door de klank, natuurlijke ritmes en het weekthema. 

4 en  5  juni
Volle maan meditatie – Loslaten

11 en 12 juni
Metta meditatie  – Vriendelijkheid

18 en 19 juni
Zonnewende – Zomerse lichtheid

25 en 26 juni
Eb & Vloed – Bewust Zijn

Juist nu: wegdromen in eigen land

Vrijwel iedereen ontspant zodra de schalen worden aangeslagen. Je komt in een toestand van diepe ontspanning waarin een gevoel van innerlijke stilte of ruimte kan worden ervaren. Dromerig.. als was je op jouw ideale bestemming omringd door een prachtige natuur..

Wat deelnemers hierover vertellen is:
.. dat ze een  dromerige staat ervaren
.. dat de klank herinneringen oproept aan indrukwekkende reizen 
.. dat de resonantie fijne geuren en of kleuren openbaart
.. dat de ontspanning voelt als ’thuiskomen’ bij jezelf

Covid-19 preventie  &  Aandacht voor elkaar

Bij aankomst en in de meditatie ruimte zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen en regels van toepassing voor jouw en mijn gezondheid (en die van anderen). Deze zijn gebaseerd op de RIVM richtlijn voor contactberoepen alsook de CAM leidraad van het NIBIG (integrale gezondheidszorg). 

Bij het reserveren

Deelname is alleen mogelijk na online reserveren. Daarbij worden bepaalde vragen (triage) gesteld. Geef hierop eerlijk antwoord voor jezelf en je vriend(in). Is er twijfel dan nemen we graag eerst contact op.

Belangrijk: Krijg jij of een huisgenoot tussentijds klachten, stuur dan een direct een berichtje en zeg de afspraak kosteloos af.

In de meditatie ruimte

Tijdens de corona maatregelen vindt de klankbelevenissen op de begane grond in de coachpraktijk (aan huis) plaats. In deze ruimte kan de 1,5 meter onderlinge afstand (ook tussen de ligmatten) worden bewaard, en zijn de voorzorgsmaatregelen en algemene hygiëne maatregelen goed toepasbaar. Wil je hier meer over lezen? Dat kan <hier>

Bij aankomst desinfecteer je je handen met de beschikbare handgel. Kom niet te vroeg en neem alleen het hoogst noodzakelijke mee*. Raak zelf zo min mogelijk aan in de meditatieruimte. En houd 1,5 meter afstand van mij en van elkaar. Het toilet is niet beschikbaar. Bij binnenkomst hangt er een korte checklist als geheugen steuntje.

* Bij de bevestiging van de reservering ontvang je nadere instructies. Lees die goed door en neem bij twijfel of vragen contact op. 

Na afloop

Aan het begin en einde van elke (werk)dag wordt de ruimte grondig gereinigd. Tussen de afspraken door worden de contactoppervlakken (deurbel, deurklinken en (arm)leuningen) gereinigd en de matrashoezen verwisseld. Voor en na de klankbelevenis was ik mijn handen. 

12 Reacties

 1. Lenie Knetsch

  Hartelijke dank Carine voor de heerlijke nieuwe ervaring tijdens jou klankschalenbad. De ruimte alleen al was zeer rustgevend in de Leidse Hout. Deze totale ontspanning en aandacht wens ik iedereen toe.

  Antwoord
 2. Marguerite

  De winter afgesloten met een heerlijke klankschalensessie van Carine. Wat een zalige locatie. En heel fijn hoe haar klanken me helpen te horen wat m’n innerlijk me te vertellen heeft. Nu op naar de lente! Ik haak graag weer aan bij een volgende sessie.

  Antwoord
 3. M.D.

  Wat was het heerlijk zaterdag.
  Het was zo bijzonder helend voor me, deze warm begeleide klankbeleving. Ontspannen en niets doen om juist daar te komen waar ik het oorspronkelijker Zijn al een beetje kon gaan voelen. Een verademend bad, zo liggend reizen op allerlei kleuren klank. Het voelde tezelfdertijd ook heel harmonieus om dat zo in een groep te doen. En… caring Carine, dank nog voor de heerlijke chocolat met thee.

  Antwoord
 4. Helen

  Nieuwsgierig kom ik binnen…
  De klanken stromen bij me binnen, raken me en zorgen voor ontspanning en verzachting. Dank je wel Carine voor dit warme klankbad en de innerlijke rust die ik als een kadootje mee naar huis neem.
  Ik kom zeker nog een keer!

  Antwoord
 5. Sylvia

  Wat heerlijk om even helemaal niets te hoeven en in diepe ontspanning te verzinken bij de heerlijke tonen van de klankschalen. Dank Carine!

  Antwoord
 6. Hans Hogenboom

  Vandaag weer een heerlijk ontspannen klankbad mogen meemaken op de prachtige locatie in het Leidse Hout. Ik kijk weer uit naar de volgende keer?

  Antwoord
 7. Patricia

  Dank Carine voor de mooie meditatie met klankschalen. Je doet het met heel veel passie en gedrevenheid. Mooie locatie! Ik kijk al uit naar de volgende sessie!

  Antwoord
 8. Els

  Met veel plezier kijk ik terug op mijn eerste klankbad bij Carine. Genieten van bijzondere klanken en mooie teksten in een prettige en rustige omgeving. Dit alles onder de bezielende begeleiding van Carine. Heerlijk ontspannen kwam ik er vandaan. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

  Antwoord
 9. Marjoke

  Bedankt Carine, voor dit heerlijke klankbad. Ik was helemaal ontspannen en heb nog heerlijk kunnen nagenieten. Ik kom zeker nog eens terug.

  Antwoord
 10. Moniek

  Afgelopen zaterdag heb ik het klankbad van Carine in ’t mooie Leidse Hout mogen beleven. Het was genieten! Een heerlijk ontspannend uur voor jezelf. Carine doet dit werk met veel bezieling en warme aandacht. Een aanrader! Tip voor de cursist: zorg ervoor dat je na het klankbad thuis tijd inruimt om na te genieten met een kop thee op de bank.

  Antwoord
 11. Hans

  Wat een prachtig aanbod voor deze luistersessies met klankschalen!

  Antwoord
 12. Edith

  Welch wunderbares Erlebnis! Carine erschafft mit ihren Klangschalen sphärische Klänge, die zu tiefer Entspannung einladen und mich aus dem stressigen Alltag in mir bisher unbekannte Klangwelten entführten! Durch ihre ruhige, achtsame Art habe ich mich in guten Händen gefühlt. Die Räumlichkeiten im Grünen sind perfekt für ihr Angebot geeignet! Danke für diese besondere Klangreise!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief ontvangen?