“Coachen is een prachtig vak! Ik voel me telkens weer geïnspireerd door de bijzondere ontmoetingen met mensen die willen groeien en ontwikkelen om zo hun persoonlijke pad een impuls te geven”

- Namasté Carine -

Wat vooraf ging

Ik was nog volop aan het werk als manager bij een internationaal bedrijf in medische technologie toen ik mijn hoofdopleiding als intuïtief coach (in 2016) afrondde. Deze opleiding was een eyeopener voor me, en diep van binnen wist ik dat het roer om mocht. Ik was zoekend naar een nieuw evenwicht na een eerdere burn-out. Mijn werkplezier en vitaliteit waren niet volledig hersteld, om persoonlijk te kunnen floreren had ik een andere omgeving en voedingsbodem nodig. Een omgeving waarin ik meer thuis kon komen bij mezelf, met aandacht voor mijn intellectuele-, ondernemende- en sensitieve vermogens. Zo zag mijn coach- en meditatiepraktijk in Oegstgeest haar levenslicht.

Mijn missie

In mij schuilt (ook) een vriendelijke idealist die graag iets voor anderen wil kunnen betekenen. Ik geloof in een maatschappij waar voor iedereen een plek is vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid. Deze rode draad loopt door in veel van mijn levensgebieden, daarmee geef ik betekenis en voel ik me gelukkig, gezien en veerkrachtig. Graag steun ik ook jou om je persoonlijke thema’s in leven, werk en relaties op een fijne en veilige plek te verhelderen. Met aandacht voor wat jij als veelzijdig mens wilt en kan doen, door je hart te volgen en betekenisvol te zijn.

De natuur als inspiratiebron

Bij het coachen vind ik inspiratie in de seizoenen en elementen van de natuur. Net als in de natuur vindt ook onze groei en ontwikkeling in fasen plaats. Door de natuur, de cycli en de ritmes te betrekken in coaching ontstaat er een ander perspectief op de coachvraag. Inzichten en antwoorden dienen zich regelmatig als ‘vanzelf’ aan en dat voedt de inspiratie en het proces rond groei en vitaliteit.

Gun jezelf een coachervaring in contact met de natuur, dan kunnen we ook letterlijk in de natuur in beweging komen.

Bevlogen mens

Je bent niet voor niets op deze pagina.. Je bent vanuit jouw huidige situatie zoekend om de volgende stap in je persoonlijke of professionele leven maken. Zoek je daarbij steun en inspiratie van een betrokken coach met oog voor de menselijke kant in het traject? Dan werk ik heel graag met je samen om je vragen te verhelderen (bewustwording), je bevlogenheid te versterken en leiderschap competenties te trainen. Op maat, intuïtief, vanuit ’t hart, verdiepend en relevant.

Mijn loopbaan
In lijn met mijn missie ben ik blijven leren, ontwikkelen en verwonderen. Ik voel me rijk door alle ervaringen en ontmoetingen die me dit heeft geschonken, en nog steeds doet

Een loopbaan die zich ontwikkelde in de rol van life science wetenschapper bij diverse onderzoeksinstituten, adviseur in de gezondheidszorg, reisondernemer, en project- en change manager in het bedrijfsleven.In deze fase van mijn loopbaan doe ik dat mensgericht en vanuit ondernemerschap in mijn coachpraktijk.

Meer op LinkedIn

Waarom zou je voor mij als coach kiezen..

Coaching is een persoonlijk proces, het is voor jou als coachee belangrijk dat je een klik ervaart met je coach. Hiervoor kan je een vrijblijvende (online) kennismaking met me plannen. Vooruitlopend hierop deel ik alvast van harte wat sterktes en kwaliteiten waarom je voor mij als coach zou kunnen kiezen:

Om mijn zachte energie en sensitiviteit, waarmee ik me op jou afstem

Om mijn drijvende energie en doelgerichtheid, om maatwerk en structuur te leveren

Om mijn ‘analytische mind’, om vastzittende patronen met je te verhelderen

Om mijn ‘open mind’, om ruimte te creëren voor je nieuwe ontdekkingen

Om mijn taalvaardigheid, om effectief en persoonlijk met jou in gesprek te zijn

Om mijn authenticiteit, omdat dat laat zien wie ik werkelijk ben

Om mijn levenservaring, als fundament voor mijn zelfvertrouwen, veerkracht en innerlijke wijsheid

Om mijn stiltewerk en Oosterse zienswijze, om daarmee op diepere lagen te luisteren

Ook ik blijf leren en ontwikkelen

Vanuit mijn nieuwsgierigheid en drive om vanuit meerdere perspectieven te kunnen bijdragen werk ik continue aan mijn kennis en vaardigheden. Onder ander door het doen van intervisie en volgen van opleidingen:

2019 – post HBO Coaching bij Tegenslag & Verlies

2019 – Masterclass Acceptance and Commitment Therapie (ACT) in Coaching

2018 – Masterclass Bezielend Coachen (hoofd, hart en creatiebron)

2018 – Masterclass Diepte Meditatie 

2017 – Opleiding Klankbehandelaar en lichaams energievelden

2016 – Masterclass Servant Leadership 

2016 – Opleiding Begeleide (klank)meditaties (MBSR)

2016 – Masterclass Voice Dialogue (gevorderd)

2015 – Hoofdopleiding Intuïtieve Coaching (IMC)

2014 – Leidinggeven – zonder macht vanuit je kracht (de Baak)

Meer op LinkedIn

 

Mijn vakbekwaamheid

Een goede coach brengt mensen verder. Van mij mag je verwachten dat ik dat integer en met verstand van zaken doe. Een coach die werkt vanuit kennis, kunde en innerlijke wijsheid.

Omdat zichtbaar te maken ben ik als coach aangesloten bij de NOBCO (het platform voor professionele coaching. Ik ben gecertificeerd als EIA Practioner Coach en werk volgens de internationale gedragscode (EMCC/EIA).

Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond..

Maatschappelijk betrokken

Diverse stichtingen kunnen op mijn inzet rekenen. Daar waar ik tastbaar kan bijdragen aan een inclusieve samenleving e.o. mensen met een beperking kan ondersteunen om mee te doen én nieuwe ervaringen op te doen.

Op dit moment draag ik o.m. De Luisterlijn – Corona Praatlijn, stichting Sailability Nederland [De Kaag] en Het Gehandicapte Kind een warm hart toe. Ook voor nieuwe ideeën en regionale initiatieven bied ik graag een luisterend en inspiratie voor de next step.

Vrijheid, blijheid en meebewegen

Ik houd van mijn werk en ondernemerschap, het maakt een aanzienlijk deel van mijn leven uit. Daarnaast maak ik regelmatig en bewust tijd voor ontspanning op en rond het water. Heerlijk om dichtbij het natuurlijke ritme van het getij en de maan te mogen vertoeven.. Het vrije gevoel, reizend langs eilanden, nieuwe mensen en rustige gebieden geeft mij ruimte en ontspanning in mijn hoofd en brengt helderheid en nieuwe inspiratie.

Het bewust ontspannen, plezier maken, herstellen en opladen heb (ook) ik met vallen en opstaan moeten leren. Desgewenst inspireer ik ook jou bij dit pad van bewustwording.

Inspiratie per nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws...

Nog 1 stap te gaan: Activeer NU uw inschrijving via de email in uw mailbox