Hoofd, hart en buik

Het is voorjaar 2015 en midden in een turbulente tijd ervaar ik een niet te negeren wake up call en hoor ik: “Het leven is mooi en bijzonder, en ook je werk mag dat zijn. Zet nieuwe koers uit..” Het klinkt zeer aanlokkelijk, maar ik voel twijfel, verdeeldheid. 

Niet-meewerkende gedachten en overtuigingen laten van zich horen, en hoe! Er volgt een intense persoonlijke reis waarbij ik dat wat niet meer dient los laat, dichter bij mezelf kom, helderheid krijg over mijn behoeften en verlangens, mijn talenten en creatiekracht her-ontdek, mooie mensen ontmoet, durf te vertrouwen op mijn buikgevoel en mag spelen met nieuwe mogelijkheden. Ik volg mijn hart, neem afscheid van ‘zekerheden’ , vang nieuwe wind in de zeilen en zet koers naar nieuwe belevenissen als mens en professioneel levensloop coach.

Ik gooi regelmatig mijn anker uit om te ontspannen en bezinnen; Dankbaar en blij dat ik, puttend vanuit een rijke loopbaan, de komende jaren op een andere manier mijn bijdrage wil blijven leveren. Een bijdrage die meer vanuit mijn enthousiasme en ruimhartigheid wordt gevoed en minder vanuit volharding.

Lichaam en mind

Mijn aanpak is met aandacht voor lichaam en geest, oordeelloos, professioneel, helder en resultaatgericht. Door eigen ervaring en ervaring vanuit de praktijk is gebleken dat deze manier van werken zorgt voor blijvende resultaten. Dit doe ik door gericht vragen te stellen, professioneel te luisteren (met ogen, oren, gevoel en intuïtie) en oplossingsgerichte- en verdiepende werkvormen te bieden.

Vanuit mijn nieuwsgierige en open grondhouding kan ik jou een krachtige en speelse coachervaring bieden, zowel bij individuele- als bij teamontwikkelingsvragen.

Groei & Vitaliteit

Bij het coachen vind ik inspiratie in de seizoenen en elementen van de natuur. Net als in de natuur vindt ook onze groei en ontwikkeling in fasen plaats. 

Door de natuur te betrekken in coaching ontstaat er een ander perspectief op de coachvraag. Inzichten en antwoorden dienen zich regelmatig als ‘vanzelf’ aan en dat voedt de inspiratie en het proces rond groei en vitaliteit.

Gun jezelf een coachervaring in contact met de natuur, dan kunnen we ook letterlijk in de natuur in beweging komen.

Bevlogen professionals

Ik ga van harte op pad met mensen die willen leren hoe ze meer gebruik kunnen maken van hun drijfveren, talenten, gevoel en innerlijke kracht. Mensen die toe zijn aan een positieve verandering in hun persoonlijke of professionele leven op het gebied van zingeving, geluk en vitaliteit.

Ben jij bereid om deze stap voorwaarts te maken en je effectiviteit te vergroten? Dan werk ik graag met je samen.

Mijn missie

Ik gun het eenieder om zichzelf beter te leren kennen, te weten wat je wilt en vanuit puurheid en compassie met jezelf werkelijk je hart te volgen en betekenisvol te zijn.

Ik help jou graag om het beste uit jezelf in het licht te zetten en je koers te varen. Daar wil ik in deze fase van mijn loopbaan samen met jou mijn bijdrage aan leveren.

Nieuwsgierig naar mijn professionele achtergrond? Neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel

Maatschappelijk betrokken

Diverse stichtingen kunnen op mijn inzet rekenen. Daar waar ik tastbaar kan bijdragen aan een inclusieve samenleving e.o. mensen met een beperking kan ondersteunen om mee te doen én nieuwe ervaringen op te doen.

Op dit moment draag ik o.m. De Luisterlijn – Corona Praatlijn, stichting Sailability Nederland [De Kaag] en Het Gehandicapte Kind een warm hart toe. Ook voor nieuwe ideeën en regionale initiatieven bied ik graag een luisterend en inspiratie voor de next step.

Eilandgevoel en getijden

Ik hou van mijn werk en ondernemerschap, het maakt een aanzienlijk deel van mijn leven uit. Daarnaast maak ik regelmatig en bewust tijd voor ontspanning op en rond het water. Heerlijk om dichtbij het natuurlijke ritme van het getij en de maan te mogen vertoeven..

Het vrije gevoel, reizend langs eilanden, nieuwe mensen en rustige gebieden geeft mij ruimte en ontspanning in mijn hoofd en brengt helderheid en nieuwe inspiratie.