Kennismaken – Afspraak plannen

Fijn dat je contact zoekt, ik kijk uit naar een kennismaking en om te horen wat er in jouw persoonlijke leven speelt. Deze eerste oriëntatie is gratis en vrijblijvend, daarna is coaching een betaalde dienstverlening. Maak bespreekbaar hoe jouw situatie op dit moment is en of er financiële uitdagingen zijn. Voor zowel organisaties als individuen zijn er diverse opties voor een coachtraject.

Aarzel niet, ik maak graag tijd voor je vrij..

Bereikbaarheid

In coachpraktijk Oegstgeest ben ik op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur bereikbaar. Stuur me een bericht via Whapp of een email, dan neem ik contact met je op.

Route informatie

Coachpraktijk Oegstgeest is goed per fiets, auto en openbaar vervoer bereikbaar. Kom je met de fiets? Parkeer die dan graag binnen het hek in de voortuin. Lees hier verder voor aanvullende informatie.

Afspraak afzeggen en verplaatsen

Mocht je een geplande afspraak niet kunnen nakomen, meld dit dan minimaal 48 uur van tevoren. Dan is het namelijk kosteloos. Bezoek de contactpagina voor de contact mogelijkheden.

Beroepsvereniging voor coaches

Carine Braam is als beroepscoach aangesloten bij de NOBCO: hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. Coaches sluiten zich aan bij de NOBCO omdat ze waarde hechten aan kwaliteit en zichzelf willen blijven ontwikkelen in hun professie als coach. Jou biedt het meer zekerheid bij de keuze van de kwaliteitscoach die je zoekt. Een goede coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is

EIA-keurmerk coaching

Het EIA-keurmerk biedt jou als coachee de zekerheid en kwaliteit van een professionele coach in een wereld waarin iedereen zich coach mag noemen. 

Begin 2020 heeft Carine Braam zich gecertificeerd als nobco/emcc practioner coach. Hiermee heeft zij haar kwaliteiten, vaardigheden en ruime ervaring sinds 2016 bewezen. Zij behoort hiermee tot de top 12% van EIA gecertificeerde coaches bij de NOBCO [mei 2020]. Carine volgt met grote regelmaat masterclasses en blijft zich verwonderen en verdiepen binnen haar vakgebied en als mens.

Ethische Gedragscode

De Internationale Ethische Code | IEC biedt richtlijnen voor een professionele, transparante en uniforme werkwijze voor coaches. In de IEC is opgenomen hoe je als beroepscoach omgaat met thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid. De IEC is per 1 januari 2017 van kracht voor Nederlandse NOBCO-beroepscoaches. Klik hier voor de Internationale Ethische Code voor coaches.

Tarieven

Eerste oriëntatie (20 min)                    gratis

Intakegesprek (60 min)                       €   95,-

Coachgesprek (60 min)                       € 125,- 

Coachgesprek (80 min)                       € 160,-

Coachgesprek (120 min)                     € 195,-

e-Coachmoment ( 5 tot 15 min)          €   30,-
e-Coachmoment (15 tot 30 min)         €   55,-

 

Klankbelevenis (60 – 70 min, 1 pers)  €   69,-

Klankbelevenis (60 – 70 min, 2 pers)  €   89,-

De factuur wordt per email naar je toegestuurd en dient door particulieren binnen 7 dagen betaald te worden. Voor coaching is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering. Voor particulieren is het tarief inclusief 21% btw. Voor zakelijke opdrachtgevers exclusief 21% btw.

Achtergrond bij de tarieven

Jouw coachvraag en ontwikkeling staat centraal tijdens de coach sessies. Carine hanteert naast de reguliere gespreksduur (60 minuten) ook een verlengde gesprekduur. Tijdens het gesprek is er dan ook ruimte voor onthaasten en verdiepende werkvormen.

Omdat jouw ontwikkeling centraal staat kan een gesprek 5-10 minuten langer (soms korter) duren. Dit is inbegrepen in het tarief. Een live coachsessie kan face-to-face, via Skype of Zoom plaatsvinden. Ook wandel coaching behoort tot de mogelijkheden. Tussentijdse e-Coaching (via WhatsApp of mail) wordt per (deel van een) kwartier in rekening gebracht.

Voor particulieren is het tarief inclusief 21% btw. Dit tarief is van toepassing als de coachee de coaching helemaal vanuit zijn/haar eigen private middelen financiert. Zo blijft coaching breed toegankelijk. Er wordt geen btw op de factuur vermeld. In opdracht van bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief: de genoemde tarieven zijn dan exclusief 21% btw. In beide situaties geldt dat de tarieven worden gehanteerd voor de coachlocatie Oegstgeest. Daarnaast is de offerte voor niet-particulieren ook afhankelijk van de gevraagde interactie door de opdrachtgever.

Heb je aanvullende wensen? Maak die bespreekbaar tijdens de vrijblijvende kennismaking.
Vraag ook eens naar de coachprogramma’s, deze kunnen bij afname ineens voordeliger voor je uitpakken.

Wat andere coachees vertellen over Carine

“Carine heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht geïnteresseerd in mij als coachee. “

– Marleen –

“Carine geeft je handreikingen, door hier zelf proactief mee aan de slag te gaan haal je het meeste uit de gesprekken. Het heeft mij geholpen bij mijn zelfreflectie. Hierdoor zag ik mijn vraagstuk in een ander licht, en  was ik beter in staat om zelf de antwoorden te vinden.”

– Paul –

“Carine is iemand die goed kan luisteren en goed kan terugkoppelen wat zij heeft gehoord. Ze weet op de juiste momenten door te vragen, naar het hoe en waarom.”

– Angela –

“Carine is professioneel en kundig. Helder in haar taalgebruik, visualiseert waar nodig, stelt de juiste vragen en is goed geïnformeerd”

– Sarah –

“Het traject is belangrijk voor mij geweest. We hebben veel praktijksituaties behandeld die ook echt op dat moment speelden. (…) Het heeft tot veel inzichten en doorbraken  geleid die ik anders nooit had gekregen.”

– Yvon –

“Carine is een rustige, goed luisterende coach die ook durft om de moeilijke vragen te stellen. Ze creëert een sfeer van veiligheid waardoor je als coachee die moeilijke vragen wilt beantwoorden!”

– Ferd –

“Carine is een rustige fijngevoelige vrouw. Zij heeft mij geholpen om iets wat groot en veelomvattend voelde in iets beter behapbare stukjes te verdelen en om mij inzicht te geven hoe het e.e.a. verder aan te pakken. “

– Yolanda –

“Carine heeft me geholpen hoe ik vanuit bewuste aandacht en positieve mindset naar mezelf en mijn dagelijks leven kan kijken”

– Miriam –

Complimenten en klachten

Vanuit de coachpraktijk werken we continue aan verbeteringen en kwaliteit. We horen het natuurlijk graag als je tevreden bent. Mocht je niet helemaal tevreden zijn of suggesties over het coachtraject hebben? Blijf er niet mee lopen en voel je vrij om dit ter sprake te brengen. Dit kan in een persoonlijk gesprek, telefonisch of per email met je coach. Coaching gaat uit van een gelijkwaardige relatie tussen de coachee en coach. Neem het voortouw als de coaching niet aan je verwachting voldoet. 

Heb je onverhoopt een klacht over mij als NOBCO beroepscoach waar we onderling niet uitkomen, dan is het belangrijk dat je ergens terecht kunt. Vertrouwen ligt aan de basis van de relatie tussen coach, coachee(s) en opdrachtgevers. Dan kan je je klacht indienen volgens het Klachtenreglement van NOBCO bij een onafhankelijke commissie.