Kennismaken – Afspraak plannen

Fijn dat je contact zoekt, ik kijk uit naar een kennismaking en om te horen wat er in jouw persoonlijke leven speelt. Deze eerste ori√ęntatie is gratis en vrijblijvend, daarna is coaching een betaalde dienstverlening. Maak bespreekbaar hoe jouw situatie op dit moment is en of er financi√ęle uitdagingen zijn. Voor zowel organisaties als individuen zijn er diverse opties voor een coachtraject.

Aarzel niet, ik maak graag tijd voor je vrij..

Bereikbaarheid

In coachpraktijk Oegstgeest ben ik op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur bereikbaar. Stuur me een bericht via Whapp of een email, dan neem ik contact met je op.

Route informatie

Coachpraktijk Oegstgeest is goed per fiets, auto en openbaar vervoer bereikbaar. Kom je met de fiets? Parkeer die dan graag binnen het hek in de voortuin. Lees hier verder voor aanvullende informatie.

Afspraak afzeggen en verplaatsen

Mocht je een geplande afspraak niet kunnen nakomen, meld dit dan minimaal 48 uur van tevoren. Dan is het namelijk kosteloos. Bezoek de contactpagina voor de contact mogelijkheden.

Belangrijk: Kosteloos annuleren in tijden van de coronamaatregelen is ook binnen 48 uur mogelijk; Neem bij ziekteverschijnselen bij jezelf of huisgenoten direct contact op via Whapp, per email of telefonisch. Voor een no-show afspraak (afwezig zonder opgaaf van redenen) worden de kosten voor deze sessie wel in rekening gebracht. Laat het hier niet op aan komen.

COVID19 – Neem geen onnodig risico..

De coachafspraak gaat gewoon door tenzij je koorts hebt, verkouden bent, hoest en/of niest en/of je huisgenoten deze verschijnselen hebben. Ik houd me aan dezelfde leefregels. Er worden bij een last minute annulering door de impact van Corona (COVID19) geen kosten in rekening gebracht. Neem wel voorafgaand aan de afspraak via WhatsApp, per mail of telefonisch contact op. Neem geen onnodig risico in het belang van ons beiden en onze gezinsleden.

Heb je nog vragen? Ik hoor het graag

Corona maatregelen in mijn coachpraktijk

Sinds 11 mei is het weer mogelijk om de coachgesprekken in mijn coachpraktijk in Oegstgeest te doen. Als je je veilig genoeg voelt, ben je weer van harte welkom. Ik heb mijn inrichting hierop aangepast zodat we de 1,5 meter afstand tijdens het gesprek kunnen hanteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om te blijven gaan voor online coaching via Zoom of al wandelend.

Bij binnenkomst vraag ik je om je handen te ontsmetten en je jas en tas op een bij je te houden. Neem weinig spullen mee, kom niet te vroeg op je afspraak en maak bij voorkeur geen gebruik van het toilet (tenzij het niet anders kan). Tussen de coachgesprekken door maak ik de contactoppervlakken [deurbel, handgrepen en stoelleuning] schoon. Wil je wat drinken? Neem eventueel zelf je consumptie mee. 

Heb je nog vragen? Ik hoor het graag

Corona maatregelen bij klanksessies

Op dit moment zijn er nog geen klanksessies en klankschalenmassages in de klankpraktijk www.PUURKOMPASSIE.nl in Oegstgeest mogelijk. Heb je een voucher voor 2020 in je bezit, neem dan even contact met me op.

   Tarieven

Eerste ori√ęntatie (30 min)¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†gratis

Intakegesprek (60 min)¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨¬† ¬†85,-

Coachgesprek (60 min)¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨¬† ¬†95,-

Coachgesprek (80 min)¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 125,-

Coachgesprek (120 min)¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 175,-

e-Coachmoment ( 5 tot 15 min)¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨¬† ¬†25,-
e-Coachmoment (15 tot 30 min)¬† ¬† ¬† ¬†¬† ‚ā¨¬† ¬†45,-

 

Klankbelevenis (60 – 70 min, 1 pers)¬† ‚ā¨¬† ¬†65,-

Klankbelevenis (60 – 70 min, 2 pers)¬† ‚ā¨¬† ¬†75,-

Tarieven vanaf 1 juni 2020 | De tarieven zijn vanaf 1 juni jl. naar beneden bijgesteld om coaching breed toegankelijk te houden. Zo houden we coaching ook in tijden van de economische crisis door covid-19 breed toegankelijk. De factuur wordt per email naar je toegestuurd en dient door particulieren binnen 7 dagen betaald te worden. Voor coaching is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering. Voor particulieren is het tarief inclusief 21% btw. Voor zakelijke opdrachtgevers exclusief 21% btw.

Achtergrond bij de tarieven

Jouw coachvraag en ontwikkeling staat centraal tijdens de coach sessies. Carine hanteert een verlengde gespreksduur van 80 minuten (1 uur 20 minuten). Hierdoor is er in de stapsgewijze aanpak ook tijdens het gesprek ruimte voor onthaasten, verdieping en inzicht. Een aangepaste duur n.a.v. eerdere ervaringen (bijvoorbeeld voor 1 of 2 uur) is ook mogelijk.

Omdat jouw ontwikkeling centraal staat kan een gesprek 5-10 minuten langer (soms korter) duren. Dit is inbegrepen in het tarief. Een live coachsessie kan face-to-face, via Skype of Zoom plaatsvinden. Ook wandelcoaching behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt in deze uitzonderlijke periode hetzelfde tarief. Tussentijdse e-Coaching (via WhatsApp of mail) wordt per (deel van een) kwartier in rekening gebracht.

Particulieren ontvangen korting: het tarief is voor hen inclusief 21% btw. Dit tarief is van toepassing als de coachee de coaching helemaal vanuit zijn/haar eigen private middelen financiert. Er wordt geen btw op de factuur vermeld. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief: de genoemde tarieven zijn dan exclusief 21% btw. In beide situaties geldt dat de tarieven worden gehanteerd voor de coachlocatie Oegstgeest. Daarnaast is de offerte voor niet-particulieren ook afhankelijk van de gevraagde interactie door de opdrachtgever.

Heb je aanvullende wensen? Maak die bespreekbaar tijdens de vrijblijvende kennismaking.
Vraag ook eens naar de coachprogramma’s, deze kunnen bij afname ineens voordeliger voor je uitpakken.

 

Beroepsvereniging voor coaches

Carine Braam is als beroepscoach aangesloten bij de NOBCO: hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. Coaches sluiten zich aan bij de NOBCO omdat ze waarde hechten aan kwaliteit en zichzelf willen blijven ontwikkelen in hun professie als coach. Jou biedt het meer zekerheid bij de keuze van de kwaliteitscoach die je zoekt. Een goede coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is

EIA-keurmerk coaching

Het EIA-keurmerk biedt jou als coachee de zekerheid en kwaliteit van een professionele coach in een wereld waarin iedereen zich coach mag noemen. 

Begin 2020 heeft Carine Braam zich gecertificeerd als nobco/emcc practioner coach. Hiermee heeft zij haar kwaliteiten, vaardigheden en ruime ervaring sinds 2016 bewezen. Zij behoort hiermee tot de top 12% van EIA gecertificeerde coaches bij de NOBCO [mei 2020]. Carine volgt met grote regelmaat masterclasses en blijft zich verwonderen en verdiepen binnen haar vakgebied en als mens.

Ethische Gedragscode

De Internationale Ethische Code | IEC biedt richtlijnen voor een professionele, transparante en uniforme werkwijze voor coaches. In de IEC is opgenomen hoe je als beroepscoach omgaat met thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid. De IEC is per 1 januari 2017 van kracht voor Nederlandse NOBCO-beroepscoaches. Klik hier voor de Internationale Ethische Code voor coaches.

Complimenten en klachten

Vanuit de coachpraktijk werken we continue aan verbeteringen en kwaliteit. We horen het natuurlijk graag als je tevreden bent. Mocht je niet helemaal tevreden zijn of suggesties over het coachtraject hebben? Blijf er niet mee lopen en voel je vrij om dit ter sprake te brengen. Dit kan in een persoonlijk gesprek, telefonisch of per email met je coach. Coaching gaat uit van een gelijkwaardige relatie tussen de coachee en coach. Neem het voortouw als de coaching niet aan je verwachting voldoet. 

Heb je onverhoopt een klacht over mij als NOBCO beroepscoach waar we onderling niet uitkomen, dan is het belangrijk dat je ergens terecht kunt. Vertrouwen ligt aan de basis van de relatie tussen coach, coachee(s) en opdrachtgevers. Dan kan je je klacht indienen volgens het Klachtenreglement van NOBCO bij een onafhankelijke commissie.

Wat andere coachees vertellen over Carine

“Carine heeft een warme persoonlijkheid en is oprecht ge√Įnteresseerd in mij als coachee. “

– Marleen –

“Carine geeft je handreikingen, door hier zelf proactief mee aan de slag te gaan haal je het meeste uit de gesprekken. Het heeft mij geholpen bij mijn zelfreflectie. Hierdoor zag ik mijn vraagstuk in een ander licht, en¬† was ik beter in staat om zelf de antwoorden te vinden.”

– Paul –

“Carine is iemand die goed kan luisteren en goed kan terugkoppelen wat zij heeft gehoord. Ze weet op de juiste momenten door te vragen, naar het hoe en waarom.”

– Angela –

“Carine is professioneel en kundig. Helder in haar taalgebruik, visualiseert waar nodig, stelt de juiste vragen en is goed ge√Įnformeerd”

– Sarah –

“Het traject is belangrijk voor mij geweest. We hebben veel praktijksituaties behandeld die ook echt op dat moment speelden. (…) Het heeft tot veel inzichten en doorbraken¬† geleid die ik anders nooit had gekregen.”

– Yvon –

“Carine is een rustige, goed luisterende coach die ook durft om de moeilijke vragen te stellen. Ze cre√ęert een sfeer van veiligheid waardoor je als coachee die moeilijke vragen wilt beantwoorden!”

– Ferd –

“Carine is een rustige fijngevoelige vrouw. Zij heeft mij geholpen om iets wat groot en veelomvattend voelde in iets beter behapbare stukjes te verdelen en om mij inzicht te geven hoe het e.e.a. verder aan te pakken. “

– Yolanda –

“Carine heeft me geholpen hoe ik vanuit bewuste aandacht en positieve mindset naar mezelf en mijn dagelijks leven kan kijken”

– Miriam –

Inspiratie per nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws...

Nog 1 stap te gaan: Activeer NU uw inschrijving via de email in uw mailbox